Artis – Reus

Especialitats

Danses Acadèmiques

Dansa Espanyola

La dansa espanyola fa referencia al conjunt de balls d’orígen espanyol, aquest es diferencien depenen de les regions i representen els actes culturals de cada localitat.

Més Informació »

Danses Jazz

Dansa Jazz

Exercicis d’estiraments, resistència, treball de tècnica, salts, girs, desplaçaments, coordinació i una variació coreogràfica formen part dels ingredients d’una classe de jazz.

Més Informació »

Jazz Musical

Estil que es balla en els musicals de tot el món en coreografies més teatrals. Pot ser definit com a la incorporació de jazz i estils de dansa moderna al teatre musical.

Més Informació »

Claqué

Dansa Urbanes

Hip Hop

El hip hop és un conjunt de balls que recullen tècniques que vénen dels balls socials del començament de la cultura hip hop i d’altres influències. Els estils dins del hip hop poden ser molt diferents…

Més Informació »

Locking

El locking, originalment anomenat Campbellocking, va ser creat el 1969 a Los Angeles, Califòrnia per Don «Campbellock» Campbell i popularitzat pel seu equip The Lockers.

Més Informació »

Popping

Es basa en la tècnica de contraure i relaxar els músculs ràpidament per causar una sacsejada en el cos d’un ballarí, el que es coneix com pop o hit.

Més Informació »

Break Dance

El breaking es desenvolupa a la ciutat de Nova York en la dècada dels 70. Afrika Bambaataa el va classificar com un dels cinc pilars de la cultura hip hop.

Més Informació »

Iniciació

Classes per adults

Balls de Saló

Si el que t’agrada és ballar una mica de tot, aquest és el teu grup. Aquí aprendràs diferents balls al llarg del curs (salsa, txà-txà-txà, tango, rock, batxata, fox etc.)

Més Informació »

Balls Llatins

No perdis l’oportunitat d’aprendre els ritmes llatins per excel·lència. En aquesta classe combinarem els elements més característics dels ritmes llatins (salsa, samba, txà-txà-txà, rock…).

Més Informació »

Teatre Musical

Teatre Musical

És una forma de teatre que combina música, dansa i interpretació. El contingut emotiu de la història així com la mateixa història, es transmesa mitjançant…

Més Informació »

Acondicionament Físic

Barre

GYM Dansa

Cursos Intensius