Artis – Reus

ESPECIALITATS

DANSES ACADÈMIQUES

Dansa Espanyola

La dansa espanyola fa referencia al conjunt de balls d’orígen espanyol, aquest es diferencien depenen de les regions i representen els actes culturals de cada localitat.

Més Informació »

DANSES JAZZ

Dansa Jazz

Exercicis d’estiraments, resistència, treball de tècnica, salts, girs, desplaçaments, coordinació i una variació coreogràfica formen part dels ingredients d’una classe de jazz.

Més Informació »

Jazz Musical

Estil que es balla en els musicals de tot el món en coreografies més teatrals. Pot ser definit com a la incorporació de jazz i estils de dansa moderna al teatre musical.

Més Informació »

CLAQUÉ

DANSES URBANES

Hip Hop

El hip hop és un conjunt de balls que recullen tècniques que vénen dels balls socials del començament de la cultura hip hop i d’altres influències. Els estils dins del hip hop poden ser molt diferents…

Més Informació »

K Pop

En definició tradicional, el k-pop és una abreviatura de l’anomenat korean pop (pop coreà), un estil de música popular que va florir a Corea del Sud. Però més enllà de ser solament un gènere musical, el k-pop es pot catalogar com una indústria en constant moviment…

Més Informació »

Locking

El locking, originalment anomenat Campbellocking, va ser creat el 1969 a Los Angeles, Califòrnia per Don «Campbellock» Campbell i popularitzat pel seu equip The Lockers.

Més Informació »

Popping

Es basa en la tècnica de contraure i relaxar els músculs ràpidament per causar una sacsejada en el cos d’un ballarí, el que es coneix com pop o hit.

Més Informació »

Break Dance

El breaking es desenvolupa a la ciutat de Nova York en la dècada dels 70. Afrika Bambaataa el va classificar com un dels cinc pilars de la cultura hip hop.

Més Informació »

Freestyle

El freestyle en la dansa urbana és una manera d’experimentar la música i el ball que va més enllà de les coreografies preestablertes i acadèmiques.

Més Informació »

INICIACIÓ

CLASSES PER A ADULTS

Balls en Línia

El ball en línia, o line dance, és un estil en el qual es balla sol i no en parella. Es denomina ball en línia perquè les persones que ho ballen es posen en diferents files en una mateixa direcció.

Més Informació »

Balls de Saló

Si el que t’agrada és ballar una mica de tot, aquest és el teu grup. Aquí aprendràs diferents balls al llarg del curs (salsa, txà-txà-txà, tango, rock, batxata, fox etc.)

Més Informació »

Balls Llatins

No perdis l’oportunitat d’aprendre els ritmes llatins per excel·lència. En aquesta classe combinarem els elements més característics dels ritmes llatins (salsa, samba, txà-txà-txà, rock…).

Més Informació »

TEATRE MUSICAL

Teatre Musical

És una forma de teatre que combina música, dansa i interpretació. El contingut emotiu de la història així com la mateixa història, es transmesa mitjançant…

Més Informació »

ACONDICIONAMENT FÍSIC

BARRE

GYM DANSA

CURSOS INTENSIUS