Artis – Reus

LA MARATÓ: per la salut mental.

LA MARATÓ ARTIS

El pròxim 15 de desembre la nostra escola ha organitzat una gala benèfica per col·laborar amb La Marató, tindrà lloc al Teatre Bartrina a les 20h.

Podreu gaudir d’una mostra de coreografies d’estils molt diversos, des de dansa clàssica, dansa contemporània, dansa jazz, dansa espanyola, flamenc, claqué i dansa urbana, on participen des dels nostres alumnes més petits que estan fent les seves primeres passes als escenaris fins als nostres alumnes més avançats.

Les entrades tenen un preu de 10 € i els beneficis van íntegrament per donar suport a una causa tan important com és LA SALUT MENTAL.

Molta sort ballarins i ballarines, segur que ho fareu genial!

GIRADANSA a La Sénia!

ARTIS GIRADANSA LA SÉNIA

El passat 28 de novembre la nostra escola va estar present a la Gala de «GIRADANSA» organitzada per l’Associació de professors de dansa de les Comarques de Tarragona. Part dels ingressos d’aquesta gala anaven destinats a la ONG » És per tu. Nens de Txernóbil».

Aquesta trobada d’escoles va tindre lloc a La Sénia, on vam passar un gran dia ple de dansa amb workshops de hip hop i dansa contemporània i moltes actuacions.

Dos grups de nens d’entre 8 i 9 anys van anar en representació de l’escola i s’ho van passar pipa!

Moltes gràcies a tota l’organització! Fins a la propera!

El Rock the Stage arriba a Reus!​

rock-the-stage-vertical-Artis-reus

Els pròxims dies 20 i 21 de novembre arriba el Rock the Stage a la nostra ciutat, organitzat per la nostra escola conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Camp.

Prepareu-vos per a un cap de setmana ple de molta dansa urbana: dissabte tindrem a l’escola els workshops amb el jurat, a la tarda al pavelló olímpic gaudirem de les battles allstyles i durant tot el diumenge, també al pavelló, el concurs coreogràfic.

Jurats internacionals, instal·lacions de luxe, categories per a totes les edats i més de 5000€ en premis en metàl·lic!

A la web del campionat trobaràs tota la informació:

http://www.hiphopreus.com/ca/

No t’ho pensis, t’esperem!

 

Les companyies juvenils de l’escola actuaran al festival Cos de Reus.

festival COS Artis

El diumenge 24 d’octubre les nostres companyies juvenils «Jaleos», «Vols» i «Smove» tindran el placer d’actuar a l’espectacle «Simfonia de Cossos» que tindrà lloc al Teatre Bartrina a les 19:30h dins de la programació del festival COS de la nostra ciutat. 

Aquest espectacle és una gran oportunitat per a mostrar els talents locals, on podreu veure als nostres ballarins amb un conjunt de números que van des de l’elegància de la dansa espanyola a la força de la dansa urbana, passant pel ritme del claqué, la presència i l’actitud del comercial dance i el jazz i l’expressió i el sentiment de la dansa contemporània.

Podeu comprar les entrades a la web del Teatre Bartrina.

Corre què volen! T’esperem!