Artis – Reus

Nosaltres

ESCOLA DE DANSA AUTORITZADA PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA CODI 43009151
ESCOLA REGISTRADA A LA ROYAL ACADEMY OF DANCE DE LONDRES CODI 20735

Escola de dansa autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya codi 43009151. Escola registrada a la Royal Academy of Dance de Londres 20735, a la Imperial Society of Teachers of Dancing, a la Asociación de Profesores de Danza Española i al Consell Internacional de la Dansa UNESCO.

A més a més, la nostra escola és la seu oficial de la Escuela de Flamenco de Andalucía a la província de Tarragona.

L’Escola de Dansa Artis va ser fundada l’any 1947 a Reus. Des de fa 70 anys l’escola treballa per a ensenyar dansa de qualitat a la ciutat.

L’escola autoritzada pel Deparatment d’Educació de la Generalitat de Catalunya garanteix la qualitat de les instal·lacions i la correcta impartició de les diferents modalitats amb les titulacions corresponents.

M. Pilar SANZ
Directora de l’Escola

  • Titulada en Dansa Clàssica pel Conservatori de Madrid
  • Teacher Certificated Royal Academy of Dance
  • Llicenciada en Psicologia
  • Especialista en Psicomotricitat educativa
  • Mestre d’Educació Física
  • Instructora de Pilates

Professora registrada a la Royal Academy of Dance de Londres havent superat els exàmens de Teacher Certificate; Llicenciada en Psicologia, especialista en Psicomotricitat Educativa i Mestre Especialista d’Educació Física, realitzant estudis de música superant els exàmens de cinc cursos de solfeig, dos de conjunt coral i tres de piano.

Presidenta de la Coordinadora de Dansa de Reus que ha consolidat 21 edicions, organitzant diferents espectacles i cursos dirigits a tots els nivells.

L’any 2008 M. Pilar Sanz va rebre el Premi que cada any l’Associació de Professionals de Claqué de Barceloa concedeix a alguna persona que destaqui en la modalitat. També forma part de la comissió artística del Premi Internacional Roseta Mauri on va ser secretaria del jurat el març de 2009 i membre de la comissió artística del Premi-Beca Roseta Mauri organitzat per l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona.