Artis – Reus

Formació

Exàmens Certificats

Fundada el 1920 per establir normes per a l’ensenyament de la dansa al Regne Unit, avui amb una presència a 83 països, 36 oficines i més de 14.000 membres a tot el món. Compta amb més de 1,000 estudiants en els seus programes de formació de professors i més d’un quart de milió d’estudiants s’estan examinant utilitzant aquest plà d’estudi.

La Imperial Society of Teachers of Dancing és un dels líders d’examen de dansa més importants del món amb la més àmplia gamma de gèneres de dansa disponibles. Son una organització benèfica educativa registrada, que dóna suport i capacita als seus membres mitjançant una gran varietat de cursos, ensenyament de programes i tècniques.

APDE (Asociación de Profesores de Danza Española, Clásica, Flamenco y Moderno), va sorgir el 1992 amb el fi de cubrir el buit produït pel canvi de legislació que impidia a les escoles privades presentar als seus alumnes a les convocatòries d’exàmenes lliures dels Conservatoris Oficials, així com a defensor dels interessos comunitaris que els professors de dansa titulars de centres privats d’ensenyaments tenien en el desenvolupament de la seva activitat.

El Consell Internacional de la Dansa CID és l’organització oficial que acull a totes les formes de dansa en tots els països de l’món. CID és reconegut per la UNESCO, els organismes governamentals nacionals i locals, així com per les institucions i organitzacions internacionals. És una organització mundial no governamental sense ànim de lucre fundada el 1973 a la seu de la UNESCO a París, en la qual es basa. Els seus Membres són les més destacades federacions, associacions, escoles, companyies i persones en més de 170 països.

Prova d'acces

Preparació per a proves d’accés per a estudis superiors de dansa en conservatoris nacionals i internacionals.

Curs de monitor

Curs de monitors especialitzats en danses urbanes reconeguts pel Consell Català del Esport. Aquest any juntament amb al Consell Esportiu estem el·laborant un curs per a poder obtenir el títol de monitor (250hores) especialitzat en danses urbanes i a més, donem l’ oportunitat als alumnes que superin el curs d’ introduir-se al món laboral amb la nostra borsa de treball.

anchor-marker