Artis – Reus

FORMACIÓ

EXÀMENS CERTIFICATS

Fundada el 1920 per establir normes per a l’ensenyament de la dansa al Regne Unit, avui amb una presència a 83 països, 36 oficines i més de 14.000 membres a tot el món. Compta amb més de 1,000 estudiants en els seus programes de formació de professors i més d’un quart de milió d’estudiants s’estan examinant utilitzant aquest plà d’estudi.

La Imperial Society of Teachers of Dancing és un dels líders d’examen de dansa més importants del món amb la més àmplia gamma de gèneres de dansa disponibles. Son una organització benèfica educativa registrada, que dóna suport i capacita als seus membres mitjançant una gran varietat de cursos, ensenyament de programes i tècniques.

L’ Escola de Flamenc d’Andalusia (EFA) és una entitat sense ànim de lucre legalment constituïda per a la certificació professional de la formació flamenca i amb delegacions en un centenar de ciutats d’Espanya i el món.
Ofereixen estudis certificats de Flamenc i Dansa Espanyola.

El Consell Internacional de la Dansa CID és l’organització oficial que acull a totes les formes de dansa en tots els països de l’món. CID és reconegut per la UNESCO, els organismes governamentals nacionals i locals, així com per les institucions i organitzacions internacionals. És una organització mundial no governamental sense ànim de lucre fundada el 1973 a la seu de la UNESCO a París, en la qual es basa. Els seus Membres són les més destacades federacions, associacions, escoles, companyies i persones en més de 170 països.

anchor-marker

CICLE DE GRAU MITJÀ EN TÈCNIC DE DANSES URBANES

És un títol propi de la Generalitat de Catalunya, es tracta d’un cicle de grau mitjà amb una durada de 1.400 hores que es realitzarà en dos cursos acadèmics. Ofereix formació relacionada sobre com aplicar tècniques de dansa urbana, basades en la programació d’una actuació o coreografia, ballant com a solista o amb una parella o com a membre d’un grup. També ofereix sortides professionals com a assistent de coreògraf o dinamitzador de grups.

anchor-marker

PROVES D'ACCÉS

Preparació per a proves d’accés per a estudis superiors de dansa en conservatoris nacionals i internacionals.

CURS DE MONITORS DE DANSA

Curs de monitors especialitzats en dansa reconeguts pel Consell Català del Esport. Aquest any juntament amb al Consell Esportiu estem el·laborant un curs per a poder obtenir el títol de monitor (250hores) especialitzat en dansa i a més, donem l’oportunitat als alumnes que superin el curs d’ introduir-se al món laboral amb la nostra borsa de treball.