Artis – Reus

GALA LA MARATÓ 2023

El pròxim 15 de desembre la nostra escola ha organitzat una gala benèfica per col·laborar amb La Marató. 

Aquest any com a noventa farem dos sessions: la primera a les 19h i la regona a les 20:30h.

Podreu gaudir d’una mostra de coreografies de molts dels estils que fem a l’escola amb alumnes que donen les seves primeres passes a l’escenari fins a adults experimentats.

Les entrades tenen un preu de 10 € i els beneficis van íntegrament per donar suport a la Marta de TV3.

Molta sort ballarins i ballarines, segur que ho fareu genial!

ROCK THE STAGE 2023

El pròxim 15 d’abril tindrà lloc al Pavelló Esportiu de Reus la cinquena edició del campionat de danses urbanes «Rock The Stage«.

Aquest any comptem amb un jurat de luxe format per Daniel Asamoa (Alemanya) , Pol Fruitós (Barcelona), Rafa Ponferrada (Barcelona) i Iron Mike (França).

A més a més el diumenge 16 de 10-13 h es realitzaran diversos workshops amb el jurat de totes les edats i nivells a la nostra escola!
Si et vols apuntar i formar-te amb grans professionals et pots apuntar al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDN-cYpqfnrKfQBDeRxfg230uYLbBUP3Zn8ErNGBXLg54VUg/viewform

Us esperem a tots per a gaudir d’un cap de setmana amb molta dansa!

SOPAR SOLIDARI 75è ANIVERSARI

Com a cloenda de la celebració del 75è aniversari de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis organitzem un sopar solidari el dia 20 de gener.
El benefici anirà dirigit a la Fundació Rosa Vivar, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure projectes per a la malaltia de l’Alzheimer, la seva sensibilització i prevenció.

LLOC: HOTEL NH (REUS)
HORA: 20:30H
PREU DEL SOPAR AMB DONATIU: 35€ (SOPAR) + 10€ (DONATIU)

Per apuntar-se cal omplir el formulari de Google que trobareu en el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvANJaZJLWZSokxblIYuKOrI7q8AxrLmMdH-lDzrli9E-_Ag/viewform

Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu en un dia tan especial.

 

.

GALA BALLARINS DE CASA NOSTRA

El proper 14 de gener a les 20:30h tenim el plaer de presentar-vos la gala de «Ballarins de Casa Nostra», un espectacle amb la participació de ballarins i ballarines que van començar a estudiar dansa a les Escoles de les Comarques de Tarragona i que actualment formen part de companyies amb prestigi internacional d’arreu d’Europa. També s’ha convidat a futures promeses que estan començant el seu camí en el món professional.

Ballarins convidats: Aida Badia, Anna Borràs, Laura Busquets, Josianne Fleming, Laura Garcia, Marc Jubete, Ariadna Llussà, Aleix Mañé, Daniel Navarro, Júlia Perez, Johan Plaitano, Alberto Villanueva.

Intèrprets emergents: Carlota Batalla, Laura Carrión, Dairo Genovese, Orión Pico, Isaac Verdura, Abril Vidal.

Organitza: Artis Dansa i Reus Cultura.

Col·laboren: Diputació de Tarragona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Consorci Teatre Fortuny, Fundació Teatre Fortuny, Arts Gràfiques Rabassa, Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis.

10 THINGS CREW SISENS A WORLD OF DANCE SPAIN!

El grup de competició de categoria professional 10 Thing Crew aconsegueix la sisena posició al campionat World of Dance Spain, que es celebra cada any a Saragossa, amb una puntuació total de 81 punts, superant així els 80 punts que són necessaris per a classificar-se per al mundial.Felicitats a tots els seus integrants i als seus coreògrafs per la feina ben feta!

ESTRENA DE LA CIA JUVENIL SMOVE

Títol de l’espectacle: INFLOWENCERS

Data: 10/06

Hora: 20:30h

Coreografia: Drian Hernández i Miriam Valero

Ballarins:

  • Cia juvenil Smove: Martina Garrido, Ivan Gutièrrez, Zoé Olmo, Eric Pallejà, Claudia Pascual, Aroa Redondo, Carla Risalde i Juan Miguel Velasco.
  • Cia Stereo Fresh: Montse Baena, Drian Hernández, Natalia Ossa, Guillem Sanabra i Miriam Valero.

Sinopsis:

Vivim en un món on la tecnologia ens envolta des que som ben joves. Passem hores i hores del nostre dia a dia enganxats a petits aparells que fiquen el món als seus peus.
Mòbils, «tablets», videoconsoles, ordinadors, xarxes socials, aplicacions de missatgeria… sabries viure sense tot això?
Cia Juvenil Smove presenta «INFLOWENCERS», una peça llarga de dansa urbana on un grup de joves conviuen constantment dominats per la tecnologia. Acompanyats per la companyia professional de dansa Stereo Fresh volen, mitjançant un espectacle molt visual i per a tots els públics, fer reflexionar a l’audiència sobre l’evolució de la nostra manera de viure.
Com va dir Christian Lous Lange «La tecnologia és un servent útil, però un cap perillós».

 

ESTRENA DE LA CIA REPLAY

Títol de l’espectacle:
REPLAY
 
Data:
29/05
 
Hora:
19h
 
Coreografia:
Citlalli Luna
 
Ballarins:
Blanca Ferrús, Valeria Ferreira, Carla Gil, Citlalli Luna, Dora Szarvaszoi i Ana Vázquez
 
Sinopsis:
L’espectacle posa al servei de les seves accions l’expressivitat de la dansa jazz en les seves modalitats, per construir un argument més universal i comprensible. Una narració que es va transformant amb imatges que ens il·lustren espais, moments i situacions del viatge que emprèn la nostra protagonista, Arlet. La lluita de una dona per fer-se un lloc en al món del espectacle.
Sis ballarines donen forma en aquesta història, que amb tretze coreografies, fantàstics vestuaris, i interaccions amb el públic, divertirà i emocionarà a qualsevol tipus d’espectador.

ESTRENA DE LA CIA JUVENIL JALEOS

Títol de l’espectacle:
JALEOS
 
Data:
27/05
 
Hora: 20:30h
 
Coreografia:
Aroa Villares i Jose Maria Jiménez
 
Ballarins:
Helena Arcediano, Ainhoa Calero, Mónica duran, Carla García, Camila Luján i Laura Morcillo
 
Sinopsis:
La Companyia juvenil Jaleos, està formada per noies que están estudiant, entre altres especialitats, Dansa Espanyola i Flamenc des de fa molts anys. Amb el suport de Corales, companyia professional, presentaran diferents coreografies, especialment creades per a elles. Es podrà gaudir de Dansa Espanyola, Flamenc i Escola Bolera. El públic podrà disfrutar d’un espectacle fet amb molta il.lusió amb un objectiu clar … Ballar, ser feliços i emocionar a tots.