Artis – Reus

Professorat

DRIAN HERNÁNDEZ

Classes que imparteix

Popping, Hip Hop, Exàmens Certificació UNESCO, Grups de competició de Hip Hop

ARTIS - Reus - Escola de Dansa i Arts Escèniques

BIOGRAFIA

Adrian Hernandez conegut artísticament com a Drian, s’inicia com a ballarí de Danses Urbanes (Hip Hop, Popping i Lockingals 14 anys.

Tot i que inicialment va començar de forma autodidàctica, a pocs anys va començar a formar-se a Escoles de la Província de Barcelona, el que li va ha portat a viatjar i a formar-se per ciutats i Països com  Londres, Italia, França, Los Angeles i Japó en escoles de renom Internacional.

Al 2011 s’inicia com a professor i entrenador de grups de competició a Barcelona i posteriorment fins a l’actualitat a la província de Tarragona.

Al llarg de la seva carrera com a ballarí Drian ha treballat en el rodatge de vàries produccions de cinema i publicitat com Maple Heart rodada a Los Angeles i For youMy little one rodada a Suissa i per a marques com Smart o Coronita, també ha treballat en espectacles com Open Your Eyes al teatre Atrium entre d’altres.

Organitzador del event Feel The Soul battle de freestyle (hip hop, popping i all styles) que es realitza anualment a Reus amb prestigi i jurats reconeguts a nivell internacional.

Actualment és CoCoreograf de la companyia de danses urbanes Urban Empire des de 2014 i component del team de Popping Funky Fire.

Durant els últims anys Drian ha participat en diversos events a nivell nacional internacional quedant semifinalista i guanyador d’events com Juste Debout Spain 2016.