Artis – Reus

Nosaltres

ESCOLA DE DANSA AUTORITZADA PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA CODI 43009151
ESCOLA REGISTRADA A LA ROYAL ACADEMY OF DANCE DE LONDRES CODI 20735

L’actual Escola va sorgir de la fusió de l’Escola de Dansa Artis fundada l’any 1947 i l’Escola de Dansa M. Carme Fraga amb 35 anys d’experiència en l’ensenyamebt d’aquesta disciplina.

Informeu-vos de les NOVES PROPOSTES de l’escola i de les NOVETATS. Som conscients de la situació actual, i a més de no pujar preus estem intentant donar facilitats als nostres alumnes perquè puguin fer més classes sense que s’encareixi molt el rebut.

Recordem que per ser una Escola Autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a més de garantir la QUALITAT DE LES INSTAL.LACIONS i la CORRECTA IMPARTICIÓ DE LES DIFERENTS ESPECIALITATS, els alumnes que cursin ESO i BAT PODEN CONVALIDAR l’Educació Física i algunes assignatures optatives depenent dels cursos.

ARTIS - Reus - Escola de Dansa i Arts Escèniques

M. Pilar SANZ
Directora i Professora
de Dansa Clàssica i Claqué

Titulada oficial pel Conservatorio Profesional de Danza Clásica de Madrid i equivalència reconeguda pel Ministerio de Educación y Ciencia.

Professora registrada a la Royal Academy of Dance de Londres havent superat els exàmens de Teacher Certificate; Llicenciada en Psicologia, especialista en Psicomotricitat Educativa i Mestre Especialista d’Educació Física, realitzant estudis de música superant els exàmens de cinc cursos de solfeig, dos de conjunt coral i tres de piano.

Presidenta de la Coordinadora de Dansa de Reus que ha consolidat 21 edicions, organitzant diferents espectacles i cursos dirigits a tots els nivells.

L’any 2008 M. Pilar Sanz va rebre el Premi que cada any l’Associació de Professionals de Claqué de Barceloa concedeix a alguna persona que destaqui en la modalitat. També forma part de la comissió artística del Premi Internacional Roseta Mauri on va ser secretaria del jurat el març de 2009 i membre de la comissió artística del Premi-Beca Roseta Mauri organitzat per l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona.