Artis – Reus

MOSTRA DE DANSA: Inaugurem el 75è aniversari de l’escola!

MOSTRA DE DANSA: Inaugurem el 75è aniversari de l’escola!

El 3 de març a les 19:30 h tindrem el plaer de presentar-vos al Teatre Bartrina una mostra de dansa de coreografies de diferents especialitats, entre les quals trobem coreografies de concurs i grups de competició.

Aquesta mostra serà l’acte inaugural del conjunt d’esdeveniments i exhibicions de dansa que farem per celebrar el nostre 75è aniversari.

A més a més farem un homenatge a l’Enriqueta Prats, que ens va deixar el passat mes de gener. Ella i la Roser Prats, la seva germana, han estat dos puntals molt importants a Reus i a les Comarques de Tarragona. Potser algú de vosaltres no la coneixia, però us podem dir d’ella que era una dona molt forta i molt valenta, que l’any 1947 va fundar l’Artis. És gràcies a ella que Reus va tenir la primera escola de dansa de la ciutat i la segona de les Comarques de Tarragona.

El nostre objectiu principal durant aquest any és celebrar la cultura i la dansa no només amb els nostres alumnes, tothom que tingui ganes de conèixer-nos i de gaudir de la música i de l’art és benvingut.