Artis – Reus

Les companyies juvenils de l’escola actuaran al festival Cos de Reus.

Les companyies juvenils de l’escola actuaran al festival Cos de Reus.

El diumenge 24 d’octubre les nostres companyies juvenils «Jaleos», «Vols» i «Smove» tindran el placer d’actuar a l’espectacle «Simfonia de Cossos» que tindrà lloc al Teatre Bartrina a les 19:30h dins de la programació del festival COS de la nostra ciutat. 

Aquest espectacle és una gran oportunitat per a mostrar els talents locals, on podreu veure als nostres ballarins amb un conjunt de números que van des de l’elegància de la dansa espanyola a la força de la dansa urbana, passant pel ritme del claqué, la presència i l’actitud del comercial dance i el jazz i l’expressió i el sentiment de la dansa contemporània.

Podeu comprar les entrades a la web del Teatre Bartrina.

Corre què volen! T’esperem!